• Nut untu internal lan eksternal.jpg
  • wesi
  • spanduk3


  • Babagan Kita

Babagan awake dhewe

Dongguan Yurui Hardware Machinery Co., Ltd. dununge ana ing Kota Dalang, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong. Jembaré 3.000 meter persegi. Iki minangka pabrikan judhul kadhemen sing spesialisasine ing pangembangan lan produksi macem-macem jinis kacang-kacangan sing ora standar. Wis 25 taun pengalaman. Taiwan khusus ing teknologi produksi, kanthi total luwih saka 100 mesin lan peralatan, kanthi output saben wulan mayuta-yuta. Wiwit perusahaan kasebut didegake telung taun kepungkur, dheweke wis nglayani ewonan pelanggan ing omah lan luar negeri sing butuh.

Waca Luwih